• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte aanvragen
 • Snel en professioneel
 • Ervaren glaszetters
 • Lokale service in Rotterdam
 • Transparante prijzen
 • Kwaliteitsglas op maat
 • Snelle reactie
 • Betrouwbare dienstverlening
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Gemakkelijk online aanvragen
glaszetter

Heeft u ooit nagedacht over het verbeteren van de veiligheid en elegantie van uw huis of kantoor? Het antwoord ligt in veiligheidsglas. Maar wat maakt het zo speciaal? En hoe draagt het bij aan het creëren van een veilige en stijlvolle omgeving? Bij Glaszetter Prof hebben we de antwoorden voor u. Veiligheidsglas gaat verder dan gewoon glas. Het is een speciaal type glas dat bestand is tegen breken. Maar wat maakt het zo robuust? En waarom is het bestand tegen impact? Bij Glaszetter Prof, dé professional op het gebied van veiligheidsglas, leggen we u graag alles uit wat u moet weten. Benieuwd naar de voordelen van veiligheidsglas en hoe het toegepast kan worden in verschillende situaties? Of wilt u meer informatie over Glaszetter Prof en onze expertise op het gebied van veiligheidsglas? Blijf lezen en ontdek hoe het uw huis of kantoor veiliger en eleganter kan maken.

Belangrijkste aspecten

 • Het is bestand tegen breken en vermindert het risico op verwondingen.
 • Het zorgt voor verhoogde veiligheid en is bestand tegen inbraakpogingen.
 • Het biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden zoals harde wind en hagel.
 • Het heeft geluidsisolerende eigenschappen en vermindert geluidsoverlast.
 • Het is veelzijdig en kan worden gebruikt voor ramen, deuren, trappen, balustrades en meer.

Wat houdt veiligheidsglas in?

Het is een speciaal type glas dat ontworpen is om breuk te weerstaan. Het wordt vervaardigd door middel van thermische behandeling of door meerdere glaslagen te lamineren met een speciale tussenlaag. Hierdoor verkrijgt het glas een hogere sterkte en duurzaamheid dan gewoon glas. Veiligheidsglas kan impact weerstaan en bij breuk in kleine stukjes uiteenvallen, waardoor het risico op verwondingen wordt verminderd.

Type Productieproces Eigenschappen
Gehard Thermische behandeling Bestand tegen impact en hitte, breekt in kleine stukjes
Gelaagd Lamineren van glaslagen met tussenlaag Bestand tegen impact, biedt extra veiligheid, blijft intact bij breuk

Het biedt talrijke voordelen en is daarom een veelgekozen optie voor zowel woningen als kantoren. Het zorgt niet alleen voor een veiligere omgeving, maar draagt ook bij aan een stijlvolle uitstraling. Bij GlaszetterProf Rotterdam kunnen we u adviseren en het geschikte veiligheidsglas voor u installeren. Veiligheidsglas Rotterdam Er bestaan diverse soorten veiligheidsglas met elk unieke eigenschappen en toepassingen:

 • Gehard veiligheidsglas: Dit glas ondergaat een thermische behandeling, waardoor het bestand is tegen impact en hitte. Bij breuk valt het glas uiteen in kleine, onscherpe stukjes.
 • Gelaagd veiligheidsglas: Het is een glas met meerdere lagen die verbonden zijn met een tussenlaag. Het biedt extra veiligheid doordat het bij breuk intact blijft en niet in scherven uiteenvalt.
 • Polycarbonaat veiligheidsglas: Dit glas, gemaakt van polycarbonaat, is bijzonder duurzaam en slagvast. Het wordt vaak gebruikt in situaties waar extra stevigheid en bescherming vereist zijn, zoals bij beveiligings- en kogelwerend glas.

De keuze voor het juiste type veiligheidsglas hangt af van uw specifieke behoeften en toepassingen. Onze deskundigen bij GlaszetterProf helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw woning of kantoor.

De Voordelen van Veiligheidsglas

Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het gebruik van veiligheidsglas. Allereerst verhoogt het de veiligheid door weerstand te bieden tegen inbraakpogingen en onvoorziene ongevallen. Bovendien is het buitengewoon duurzaam en kan het extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en hagel, trotseren. Daarnaast beschikt het over geluidsisolerende kenmerken, wat resulteert in verminderde geluidsoverlast van buitenaf. Een ander pluspunt is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden toegepast voor ramen, deuren, trappen, balustrades en zelfs douchewanden. Bij Glaszetter Meester bieden we diverse varianten van veiligheidsglas aan, waaronder ook polycarbonaat, een bijzonder stevig en slagvast materiaal. Veiligheidsglas Rotterdam

Toepassingen van Veiligheidsglas

Het komt tot zijn recht in verschillende situaties zowel binnen als buiten uw huis of kantoor. Naast bescherming voegt het ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Bij Glaszetter Prof begrijpen we de juiste toepassingen van veiligheidsglas om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Ramen en Deuren

Een veelvoorkomende inzet van veiligheidsglas is voor ramen en deuren. Het biedt bescherming tegen inbraakpogingen en ongelukken, waardoor uw veiligheid wordt verhoogd. Het sterke en duurzame glas is bestand tegen impact en verkleint de kans op indringers. Bovendien verbetert veiligheidsglas de geluidsisolatie, wat resulteert in een rustigere en vredigere omgeving.

Glazen Balustrades en Trappen

Voor een veilige en tegelijkertijd verfijnde oplossing voor uw trap of balustrade is veiligheidsglas ideaal. Het transparante karakter verstoort het uitzicht niet, terwijl de stevigheid en duurzaamheid de veiligheid waarborgen. Zowel binnen als buiten voegen glazen balustrades en trappen een moderne flair toe aan elke ruimte.

Douchewanden en Badkamermeubels

Het wordt ook vaak gebruikt voor douchewanden en badkamermeubels. Het biedt niet alleen bescherming tegen mogelijke ongevallen, maar geeft ook een eigentijdse uitstraling aan uw badkamer. Het transparante glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht mooi binnenstromen, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft.

Winkels en Kantoren

In winkels en kantoren wordt veelvuldig veiligheidsglas toegepast. Het beschermt waardevolle items, zoals winkelproducten of belangrijke documenten. Tegelijkertijd behoudt het transparante glas een open en uitnodigende sfeer, waardoor klanten en medewerkers zich veilig en welkom voelen. Met de veelzijdigheid van veiligheidsglas zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu extra bescherming zoekt of een stijlvolle upgrade voor uw interieur, het is de ideale keuze. Bij Glaszetter Prof adviseren we u graag en bieden we oplossingen op maat die aan al uw behoeften voldoen.

GlaszetterProf: Uw Partner in Veiligheidsglas

Bij GlaszetterProf Rotterdam zijn we toegewijd aan het leveren en installeren van veiligheidsglas van topkwaliteit. Als ervaren professionals in glaszetten hebben we een lange staat van dienst en bieden we hoogwaardige producten en vakmanschap. Ons team van bekwame glaszetters staat klaar om u te adviseren bij het vinden van de juiste oplossing voor uw huis of kantoor. Of u nu veiligheidsglas nodig heeft voor ramen, deuren, trappen, balustrades of douchewanden, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Ons veiligheidsglas voldoet aan strenge normen en is van de hoogste kwaliteit, wat u gemoedsrust geeft dat uw omgeving goed beschermd is. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over veiligheidsglas en de talloze voordelen die het biedt. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies voor Glaszetter Prof Rotterdam en maak uw omgeving veiliger en stijlvoller met ons hoogwaardige veiligheidsglas.

Veelgestelde vragen(FAQ)

Wat houdt veiligheidsglas in?

Het is een bijzondere glasvariant die bestand is tegen breuk. Het wordt vervaardigd door middel van thermische behandeling of het lamineren van meerdere glaslagen met een speciale tussenlaag. Hierdoor verkrijgt het glas een hogere sterkte en duurzaamheid dan conventioneel glas. Het kan impact weerstaan en bij breuk in kleine stukjes uiteenvallen, wat het risico op letsel vermindert.

Wat zijn de pluspunten van veiligheidsglas?

Veiligheidsglas biedt diverse voordelen. Allereerst verhoogt het de veiligheid, omdat het bestand is tegen inbraak en ongelukken. Bovendien is het duurzaam en kan het extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en hagel, doorstaan. Daarnaast heeft het geluidsisolerende eigenschappen, waardoor omgevingsgeluid wordt verminderd. Ook is het erg veelzijdig en kan het worden gebruikt voor ramen, deuren, trappen, balustrades en zelfs douchewanden. Bij Glaszetter Prof bieden we verschillende soorten veiligheidsglazen aan, waaronder polycarbonaat, een zeer stevig en slagvast materiaal.

Hoe wordt veiligheidsglas toegepast?

Veiligheidsglas vindt toepassing in diverse situaties, zowel binnen als buiten uw woning of kantoor. Het wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren, waar het bescherming biedt tegen inbraak en ongelukken. Daarnaast wordt het gebruikt voor glazen balustrades en trappen, waar het een veilige omgeving creëert zonder het zicht te belemmeren. In badkamers wordt veiligheidsglas gebruikt voor douchewanden en badkamerkasten, waar het de veiligheid verhoogt en een moderne uitstraling geeft. Ook vindt het toepassing in winkels en kantoren, waar het bescherming biedt aan waardevolle spullen en tegelijkertijd een transparante uitstraling behoudt.

Waarom kiezen voor Glaszetter Prof voor veiligheidsglas?

Bij Glaszetter Prof zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van veiligheidsglas. Als erkende glaszetters hebben we jarenlange ervaring en bieden we hoogwaardige producten en vakmanschap. Of u nu veiligheidsglas nodig heeft voor uw woning of kantoor, wij hebben de oplossing op maat voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over en hoe het uw omgeving veiliger en stijlvoller kan maken.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Call Now Button