• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Triple glas

Triple glas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte aanvragen
 • Snel en professioneel
 • Ervaren glaszetters
 • Lokale service in Rotterdam
 • Transparante prijzen
 • Kwaliteitsglas op maat
 • Snelle reactie
 • Betrouwbare dienstverlening
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Gemakkelijk online aanvragen
glaszetter

Wist je dat triple glas niet alleen zorgt voor een aangename woonomgeving, maar ook helpt bij het besparen van energie en het bevorderen van duurzaamheid? In dit artikel verkennen we de wereld van triple glas en laten we zien waarom steeds meer mensen kiezen voor deze isolerende en energiezuinige oplossing voor hun woning.

Ben je benieuwd naar hoe het werkt en wat de voordelen zijn ten opzichte van traditioneel dubbel glas? En voldoet triple glas echt aan de verwachtingen? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer terwijl we je meenemen in de wereld van hoogwaardig triple glas.

Belangrijkste Voordelen

 • Triple glas biedt uitstekende isolatie, waardoor je kunt besparen op energiekosten.
 • Het zorgt voor een comfortabele woonomgeving met geweldige geluidsisolatie.
 • Triple glas is een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot.
 • Het kan worden toegepast in ramen, deuren, serres en gevels.
 • Glashelder Glaszetter levert hoogwaardige kwaliteit en professionele installatie van triple glas.

Triple Glas: Wat is het?

Triple glas, ook bekend als isolerend glas, bestaat uit niet minder dan drie glasplaten met twee luchtlagen daartussen. Dankzij deze extra laag biedt triple glas uitmuntende thermische isolatie en geluidsisolatie, wat leidt tot een gezellige en energiezuinige leefomgeving.

Met drie glasplaten biedt triple glas een hogere isolatiewaarde dan traditioneel dubbel glas. De luchtlagen tussen de glasplaten fungeren als een bufferzone, waardoor warmteoverdracht wordt vertraagd. Dit zorgt ervoor dat de binnentemperatuur stabiel blijft, zowel in koude winters als warme zomers.

Bovendien heeft triple glas uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. De extra glasplaat en luchtlagen verminderen geluidstrillingen van buitenaf, waardoor een rustige en serene woonomgeving ontstaat.

Deze combinatie van thermische isolatie en geluidsisolatie maakt triple glas een perfecte keuze voor woningen die optimale isolatie, comfort en energiezuinigheid nastreven.
Triple glas Rotterdam

Voordelen
Uitstekende thermische isolatie
Superieure geluidsisolatie
Minimaal warmteverlies
Efficiënter energieverbruik

De Voordelen van Triple Glas

Het biedt een breed scala aan voordelen voor jouw huis. Dankzij de optimale isolatie van triple glas kun je besparen op energiekosten doordat er minder warmte verloren gaat. Bovendien zorgt het voor verbeterde geluidsdemping, waardoor je minder wordt gestoord door geluiden van buitenaf. Dit draagt bij aan het comfort in je woning. Daarnaast is het duurzaam, omdat het bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.

Met triple glas geniet je van:

 • Optimale isolatie voor energiebesparing
 • Verbeterde geluidsdemping voor meer rust en stilte
 • Verhoogd comfort in je woning
 • Duurzaamheid en bijdrage aan een groenere leefomgeving

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van triple glas blijft de warmte beter binnen en de kou buiten. Hierdoor hoef je minder te verwarmen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere energierekening. Bovendien draagt het bij aan een betere geluidsisolatie, waardoor geluiden van buitenaf worden gedempt en je kunt genieten van een rustige en vredige leefomgeving.

Daarnaast zorgt het voor verhoogd comfort in je woning. Doordat warmteverlies wordt geminimaliseerd, blijft de binnentemperatuur constant en aangenaam. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat, zonder last te hebben van koude tocht of warmteoverlast.

Tot slot is het een duurzame keuze voor je woning. Door te kiezen voor triple glas draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot en verminder je je energieverbruik. Dit heeft een positieve impact op het milieu en draagt bij aan een groenere en duurzamere leefomgeving voor toekomstige generaties.
Triple glas in Rotterdam

Toepassingen van Triple Glas in Woningen

Het heeft diverse toepassingen voor verschillende componenten van je huis. Of je nu bezig bent met het vernieuwen van je vensters, ingangsdeuren, serres of gevels, triple glas is een voortreffelijke keuze die bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving. Met zijn hoogwaardige isolatieprestaties zorgt het voor een comfortabel en energiebesparend huis.
Triple glas kan worden toegepast op:

 • Vensters
 • Ingangsdeuren
 • Serres
 • Gevels

Of je nu slechts enkele vensters wilt vervangen of een volledige renovatie plant, triple glas levert altijd de gewenste isolerende eigenschappen en draagt bij aan een duurzame oplossing voor je huis. Dankzij de thermische isolatie minimaliseert het warmteverlies en bespaart het op energiekosten. Bovendien biedt triple glas uitmuntende geluidsisolatie, waardoor een rustige en vredige leefomgeving ontstaat.

Voordelen van Triple Glas voor Diverse Toepassingen

Het biedt verschillende voordelen, afhankelijk van waarvoor het wordt gebruikt. Hieronder staan enkele voordelen van triple glas voor specifieke toepassingen:

Toepassing Voordelen
Vensters Verbeterde thermische en akoestische isolatie, verhoogd welbehagen
Deuren Verhoogde energie-efficiëntie, minder luchtlekken
Serres Regelbare temperatuur, minder condensvorming
Gevels Verbeterde energieprestaties, esthetische aantrekkingskracht

Zoals je ziet, biedt het tal van voordelen voor diverse toepassingen in je huis. Of je nu op zoek bent naar verbeterde isolatie, energiebesparing of een meer comfortabele woonomgeving, triple glas voldoet aan al je behoeften.

Getuigenissen

“Triple glas heeft echt een wereld van verschil gemaakt in ons huis. Niet alleen blijft de temperatuur veel stabieler, maar we ervaren ook aanzienlijk minder geluidsoverlast van buitenaf. Ik zou het zeker aanbevelen!” – Familie Jansen

Premium Triple Glas bij GlaszetterProf

Bij GlaszetterProf bieden we hoogwaardig triple glas van uitmuntende kwaliteit. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een precieze installatie van het glas, waardoor je gegarandeerd bent van optimale prestaties. We voorzien ook in deskundig advies om het juiste type glas te kiezen dat past bij jouw specifieke behoeften.

Als vooraanstaande glaszetters hebben we een reputatie opgebouwd van superieure kwaliteit en professionele plaatsing. We begrijpen het belang van correct geïnstalleerd triple glas voor het bereiken van optimale isolatie en comfort in je huis.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw ramen, deuren, serres of gevels. Of het nu gaat om thermische isolatie, geluidsdemping, of beide, wij hebben het geschikte triple glas voor jouw situatie.

Kies voor GlaszetterProf en profiteer van de voordelen van triple glas in jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan met topkwaliteit, professionele installatie, en deskundig advies.

Veelgestelde vragen(FAQ)

Wat houdt triple glas in?

Triple glas, ook wel bekend als isolatieglas, bestaat uit drie glasplaten met daartussen twee luchtlagen. Door deze extra glasplaat biedt het uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping, wat resulteert in minder warmteverlies en een stillere omgeving. Dit draagt bij aan een comfortabele en energiezuinige leefruimte.

Wat zijn de voordelen van triple glas?

Het heeft diverse voordelen voor jouw huis. Dankzij de optimale isolatie bespaar je op energiekosten doordat er minder warmte verloren gaat. Daarnaast zorgt het voor verbeterde geluidsisolatie, waardoor je minder last hebt van geluidsoverlast van buitenaf. Dit draagt bij aan het comfort in je woning. Bovendien is triple glas milieuvriendelijk, omdat het bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.

Waar kan triple glas worden gebruikt?

Triple glas kan worden toegepast op verschillende plekken in je huis, zoals ramen, deuren, serres en gevels. Het biedt uitstekende isolerende eigenschappen en draagt bij aan een comfortabele leefomgeving. Of je nu je huidige ramen wilt vervangen of een nieuw huis bouwt, het is een verstandige keuze.

Waar kan ik hoogwaardige triple glas vinden?

Bij Glaszetter Prof vind je hoogwaardig triple glas van topkwaliteit. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van het glas, waardoor je gegarandeerd bent van optimale prestaties. We bieden ook deskundig advies bij het kiezen van de juiste glassoort voor jouw specifieke situatie.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Call Now Button